ONTSPANNENDE LICHAAMSMASSAGE

ONTSPANNENDE LICHAAMSMASSAGE

Een ontspannende lichaamsmassage geeft fantastische resultaten: je wordt er ontspannen door in je hoofd, jouw lichaam ontspant zich ook en jouw humeur krijgt een opkikker.


Gedurende een half uur tot anderhalf uur (afhankelijk van de duur die jij kiest) wordt jouw hele lichaam gemasseerd.


Wat kan je verwachten?


Bij een ontspannende lichaamsmassage neem je plaats op de massagetafel. Ik start met het masseren van jouw achterkant: nek, rug, schouders, benen, dijen en voeten. Je mag zelf kiezen hoe je jezelf het meest comfortabel voelt: met of zonder ondergoed.

Nadien masseer ik jouw volledige voorkant van het lichaam. Als er zones zouden zijn die je liever niet wil laten masseren dan mag je dat altijd aangeven. Het belangrijkste is dat jij met een ontspannen gevoel achterblijft.


Belangrijk om te weten:


– Bij een lichaamsmassage wordt heel wat teweeggebracht in het lichaam en bij een ziek lichaam kan er soms wel wat getriggerd worden wat niet mocht. Het is dus van uiterst belang dat je volledig gezond bent: geen hartziekten, geen kanker, geen vorderende auto-immuunziekten,… Heb je twijfels? Contacteer me dan even vrijblijvend en dan bekijken we samen of massage voor jou mogelijk is. Voor de start van de massage vraag ik dan ook om een document te ondertekenen waarbij je bevestigt dat je kerngezond bent.


Waar kom ik aan huis (er wordt geen meerprijs aangerekend):


Bazel, Belsele, Dendermonde, Burcht, Beveren-Waas, Zwijndrecht, Daknam, De Klinge, Sint-Gillis-Waas, Doel, Eksaarde, Elversele, Haasdonk, Kallo, Kemzeke, Kieldrecht, Klein-Sinaai, Kruibeke, Lokeren, Meerdonk, Melsele, Moerbeke, Nieuwkerken-Waas, Rupelmonde, Sinaai, Sint-Niklaas, Sint-Pauwels, Steendorp, Stekene, Temse, Tielrode, Verrebroek, Vrasene, Waasmunster, Zwijndrecht


CONTACT

Email: info@atyourplace.be
GSM: 0477 95 06 82

OPENINGSUREN

Deze hangen af van week tot week, zoek een gepaste tijd in onze kalender via “afspraak maken” bovenaan.

OOK TE VINDEN

At My Place is ook te vinden op www.massage-info.be.

Copyright 2019