Wie ben ik


Ik ben Babs en als masseuse weet ik dat zelfzorg vaak iets is wat bij mensen op de achtergrond komt eens er kinderen, werk, een partner,… in hun leven komen. Omwille van tijdsgebrek kan een douche best nog, maar totale ontspanning is iets wat verloren gaat.

Daarom vind ik het belangrijk om massages te geven: het is een moment van rust in het dagelijkse, hectische leven. Een ontspannende massage van het volledige lichaam is dan een zaligheid. En een ontspannen echtgenote/echtgenoot, collega, partner,… is meteen ook veel aangenamer dan iemand die gebukt gaat onder stress.
Afspraak maken

VOORDELEN VAN EEN LICHAAMSMASSAGE

HERSTEL SPIEREN

HERSTEL SPIEREN

Door het (oppervlakkig) masseren van de spieren, wordt er gezorgd voor een betere bloedcirculatie. Je lichaam zal zich sneller kunnen herstellen door de afvalstoffen die worden afgevoerd.

VERSTERKEN IMMUUNSYSTEEM

VERSTERKEN IMMUUNSYSTEEM

Afvalstoffen verlaten je lichaam sneller waardoor je ook weer sneller voedingsstoffen kan opnemen. In plaats van tijd te verliezen met het afvoeren van afvalstoffen, is jouw lichaam weer sneller klaar om nieuwe energie op te nemen.

ONTSPANNING

ONTSPANNING

Het hoofddoel van een lichaamsmassage is dat je totaal ontspannen buiten gaat. Probeer niet te veel meer te plannen na een massage want jouw lichaam zal op dat moment aangeven dat het volledig wil ontspannen.

ENERGIE EN EEN GOED HUMEUR

ENERGIE EN EEN GOED HUMEUR

Samen met de ontspanning en de fysieke verwijdering van afvalstoffen, krijgt jouw neurologische systeem een boost en heeft een regelmatige massage ook invloed op jouw humeur.

ZELFVERTROUWEN OPKRIKKEN

ZELFVERTROUWEN OPKRIKKEN

Houden van jouw lichaam en ervoor zorgen op regelmatige basis, zorgt ervoor dat je je beter in je vel voelt.

WAT ZEGGEN ONZE KLANTEN

Babs zorgt voor een totale ontspanning en luisterde naar mijn verhaal alvorens te starten met de massage. Nadien voelde ik me volledig ontspannen. 

Lien D.

CONTACT

Email: info@atyourplace.be
GSM: 0477 95 06 82

OPENINGSUREN

Deze hangen af van week tot week, zoek een gepaste tijd in onze kalender via “afspraak maken” bovenaan.

OOK TE VINDEN

At My Place is ook te vinden op www.massage-info.be.

Copyright 2019